Επίτευξη των Kehang Εταιρείας

Τι είναι το πύργος χάλυβα Επικοινωνία
Φεβρουάριος 5, 2018
Εταιρεία Συνεργασία με Kehang
Φεβρουάριος 5, 2018

Επίτευξη των Kehang Εταιρείας

In 2009, η εταιρεία συμμετείχε στην κατασκευή του Εθνικού Δικτύου Αιολικής Ενέργειας Πόρων Παρατήρηση διοργανώνεται από το Εθνικό Μετεωρολογικό Γραφείο. Πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 200 σύνολα πύργους Εμείς κατασκευαστεί δύο από τις τρεις 120-μετρητή τα υψηλότερα πύργους του ανέμου, Επίσης, συμμετείχε στο οικολογικό προφίλ του έργου του δικτύου παρατήρησης των Τριών Φαραγγιών περιοχής ταμιευτήρα. Από Naqu ορεινών περιοχών με Τριών Φαραγγιών, από το 4800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για να 30 μέτρα κάτω από το νερό ακόμα και 2 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με όλες τις γεωλογικές συνθήκες

2.In 2015 Η εταιρεία μας θα ανατεθεί η εταιρεία εξαιρετική συνεργασία με την Κίνα ΠΥΡΓΟΣ. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, που εξουσιοδοτείται από την Κίνα TOWER ως πάροχος υπηρεσιών συντήρησης ιστοσελίδα outsourcing πύργο υψηλό επίπεδο. Και η επιτροπή Κόμμα επαρχιακή έχει αναθέσει την εταιρεία μας ως μια “επιστήμης και της τεχνολογίας των επιχειρήσεων”, “επιχείρηση αστέρι”, “εξαιρετική μονάδα”.

Απρίλιος 1, 2017, ανατεθεί με επιτυχία το νέο έργο των εμπορευμάτων ενημέρωσης

Απρίλιος 2017, Η εταιρεία μας κέρδισε με επιτυχία την προσφορά της Shanxi εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας, σωλήνα χάλυβα έργο προσφοράς πόλο του εθνικού δικτύου Anhui Εταιρείας ρεύματος τον Ιούνιο 2017, Γκουιγιάνγκ Βόρεια Μηχανοκινήτων Οχημάτων για να επεκτείνει τη χρήση του Πύργου επικοινωνίας του έργου του έργου των πύργων επικοινωνίας, ο ανάδοχος του έργου τον Ιούνιο 2017 Κίνα Πύργος Co., Λτδ. Xing ‘ ένα υποκατάστημα ένωση Απρίλιο 1, 2017, Η εταιρεία μου κέρδισε με επιτυχία την προσφορά για τη νέα Ha-Jia σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές Μετασχηματισμού έργου Ιούνιο 6, 2015 υπέγραψε για την αγορά και την πώληση των συμβάσεων Πύργος Φεβρουάριο 27, 2015 υπέγραψε μια νέα και ξαναχτίστηκε πύργο και την κατασκευή του πύργου Ιούνιο 27, 2015 υπέγραψε τον εξοπλισμό του προϊόντος πύργο και συναφείς υπηρεσίες Συλλόγου πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις

Ιούνιος 19, 2015 υπέγραψε κεντρική προμήθεια προσφορά (σταθμό βάσης γρήγορη φόρτωση) Συμφωνία-πλαίσιο έργου

Φεβρουάριος 16, 2015 υπέγραψε το νέο πύργο, ανακαίνιση και την κατασκευή της συμφωνίας-πλαισίου Ιούνιο 20, 2015 υπέγραψε τον Πύργο της Νέας, Συμφωνώ με την ανακαίνιση και την κατασκευή πλαισίου.
2014 Hengshui Υποκατάστημα Airlines πωλήσεων για να δημιουργήσουν την επιτυχία

Οκτώβριος 15 υπέγραψε το 41,5 μέτρων πύργο επικοινωνιών

Νοέμβριος 18 υπέγραψε Retta Οκτώβριο 15, 2010 Η εταιρεία μου στην αρχή Εσωτερική Μογγολία Επικοινωνιών μέσω της εφαρμογής για ρεκόρ του Νοεμβρίου 20 υπογραφεί 70-100 πύργος μέτρα του ανέμου
Σεπτέμβριος 2009 Η κατασκευή του Shanxi Jincheng πύργου τηλεοπτικό σταθμό διακόσμηση οροφής έχει παραδοθεί σε χρήση τον Οκτώβριο 2010, Shanxi Jincheng Δημόσιας Ασφάλειας Προεδρείο να χτίσει τον πύργο διακόσμηση οροφής έχει ολοκληρωθεί.